De Stichting The New Entrepreneur

Is een kleine stichting gevestigd in Zwolle die zich inzet om het ondernemerschap in Nederland te vergroten.

Met behulp van bestaande ondernemers, partners, banken en de overheid zijn wij in staat om onze projecten uit te voeren…

lees meer

Coaching Startversneller

De Startversneller is een project dat kersverse ondernemers helpt bij het maken van een succesvolle start. Naast nuttige informatie, ervaren coaches en de vele workshops brengt de Startversneller starters in contact met andere beginnende ondernemers. Naast coaching op maat kun je dus ook je netwerk snel uitbreiden.

Bakker als  Startversneller coach

IIn de afgelopen jaren heb ik meer dan honderd starters geholpen om zo snel mogelijk hun doelen te halen. Als een van de weinige coaches ben ik actief in de provincies Gelderland en Overijssel.
Ik heb een brede algemene kennis op het gebied van ondernemen en ik zie snel de belangrijke hoofdlijnen van jouw onderneming. Naast financiën ben ik ook gespecialiseerd in marketing voor de kleine ondernemer. Ook heb ik een uitgebreide fiscale kennis om jou wegwijs te maken in de belastingwereld.

Hieronder vind je een aantal speerpunten van mij:

  • Financieel beheer Ik check jouw financiële plan op haalbaarheid en help je met het opzetten van een boekhouding.
  • Marketing Samen werken we aan de doorvertaling van jouw idee naar plan en naar een uiteindelijk kant en klaar (offline en online) verkoopplan en planning
  • Starten vanuit een uitkering Ik heb veel kennis van de UWV-regelgeving en met het coachen van starters vanuit de WW.
  • Sparren Samen sparren we over jouw manier van aanpak waarbij je jezelf kunt blijven en ook out of the box kunt gaan.

Los van bovenstaande werk ik praktisch, oplossingsgericht en instekend op haalbaarheid. Als coach ben ik jouw kritische sparringpartner, waarin ik zowel stimulator als ‘advocaat van de duivel’ kan zijn. Heb je vragen over bovenstaande neem dan gerust contact met me op.

Bakker training & advies, een Startversneller coach die jou op veel gebieden deskundig verder helpt