De Stichting The New Entrepreneur

Is een kleine stichting gevestigd in Zwolle die zich inzet om het ondernemerschap in Nederland te vergroten.

Met behulp van bestaande ondernemers, partners, banken en de overheid zijn wij in staat om onze projecten uit te voeren…

lees meer

Succesverhaal project Pak je Kans

Simone van der Worp is 27 jaar en deed mee aan Pak je Kans in de periode 2016 – 2017. Na haar studie in de richting van Fashion Design op ArtEZ begon haar zoektocht naar wat ze precies wilde doen. Simone had altijd al de droom om een eigen sportkledingmerk op te zetten, maar wist niet hoe ze dit moest aanpakken. Toen ze op Facebook het bericht van Pak je Kans tegenkwam, heeft zij geen moment getwijfeld en zich direct aangemeld. Benieuwd hoe deze beslissing heeft uitgepakt? Lees hier haar succesverhaal.

Aan de slag met mijn droom

Tijdens Pak je Kans ben ik druk aan de slag gegaan met mijn bedrijfsplan, maar het bleek al snel dat mijn plannen niet haalbaar waren. Ik wilde graag een kwalitatief goede collectie lanceren met daarbij een goede marketingcampagne. Helaas heb je hiervoor veel geld nodig en ik kan je vertellen dat ik dat als destijds 26 jarige niet had. Het lenen van geld, of het vinden van investeerders bleek ook iets minder eenvoudig dan dat veel mensen en ook ik dachten.

Plan B

Tijdens de terugkomdagen werd al snel duidelijk dat wanneer plan A niet wil lukken, je verder moet gaan met plan B. Naast het hebben van een sportwear label droomde ik er stiekem ook wel van om jonge vrouwen zoals ik te gaan helpen. Helpen om gemotiveerd en sterk te blijven in deze moeilijke tijd. Een tijd waarin er van ons heel veel verwacht wordt, maar waar het vaak moeilijk is om alles waar te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het behalen van persoonlijke doelen je zoveel oplevert, voornamelijk mentaal. Mijn persoonlijke doelen zijn de afgelopen jaren eigenlijk altijd gebaseerd geweest op sport en voeding en hebben mij dan ook gebracht op het punt waar ik nu sta. Ik ben blij met wie ik ben, zit goed in mijn vel en voel me sterk.

Opleiding tot gewichtsconsulent

Ik ben gestart met de opleiding tot gewichtsconsulent en ondertussen gaan werken aan mijn nieuwe bedrijfsplan. Ik kwam er al snel achter dat meer dan de helft van de Almeerders overgewicht heeft en ik vond dit erg schokkend. Zo is mijn bedrijf Afvallen Almere ontstaan.

Afvallen Almere

Ik heb een passie voor gezond en lekker eten en schrijf graag over voeding, gezondheid en afvallen. Mijn passie voor voeding is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij ik zoveel mogelijk mensen wil helpen, motiveren en inspireren om zichzelf te transformeren naar een gezonde versie, zonder extreme veranderingen in de huidige leefstijl aan te brengen.

Voedings- en beweegadvies, gezonde recepten en tips

Ik geef tijdens persoonlijke 1 op 1 begeleiding in mijn praktijk zo goed mogelijk voedings- en beweegadvies. Ook deel ik op mijn websiteFacebook en Instagamdagelijks gezonde recepten en wekelijks slimme tips over gezondheid, voeding en hoe je het beste kan afvallen. Hiermee wil ik jou bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn, wat nou echt gezond is en hoe je met afvallen blijvend resultaat behaalt!

Mijn boek, de ‘Gezonde Leefstijl planner’

Naast dat ik mensen 1 op 1 help met afvallen en een gezonde en gebalanceerde levensstijl creëren, ben ik momenteel ook druk bezig met het maken en uitbrengen van een boek. Mijn boek, genaamd ‘Gezonde Leefstijl planner’, maakt het voor iedereen mogelijk om in 12 weken zelf een gezonde leefstijl te creëren. Naast het boek is het ook mogelijk om door mij online gecoacht te worden en zullen er op de website veel leuke printables te downloaden zijn. Het boek zal in januari 2018 te koop zijn op www.gezondeleefstijlplanner.nl.